Benderov najbolji tjedan u G-ligi

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Benderov najbolji tjedan u G-ligi

Josip Ćorluka

Naš reprezentativac Dragan Bender imenovan je igračem tjedna u NBA razvojnoj ligi. Bender je inače član Milwakuee Bucksa za koje je ove sezone odigrao samo 3 utakmice i u prosjeku davao 5 poena za 9.7 minuta provedenih na terenu. Dragan je poslan u razvojnu ligu točnije u Wisconsin Herd, ekipu koja je podekipa Bucksa.

Bender je u 2 utakmice vodio svoju ekipu do 2 pobjede te je u prosjeku imao 26.5 poena, 9.5 skokova, 3.5 bloka i 1.5 ukradenih lopti uz šut od 51% iz igre (17-33) te 50% za 3 poena (6-12). Ove sezone je nastupio u 9 utakmica u razvojnoj ligi te je u svakoj imao dvoznamenkaste brojke u poenima i skupio je 5 double-double učinaka.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. Oklahoma City Thunder Warrior Prikaži

    Za mene ništa neočekivano, pokazivao je on i u Sunsima potencijal. Mislim da bi mu 2godine europe ili eventualni trade u ekipu u kojoj bi imao garantiranih 15-ak minuta zlata vrijedilo.


    0

    0