Irving prima injekcije, pokušava ublažiti ozljedu ramena

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Irving prima injekcije, pokušava ublažiti ozljedu ramena

Josip Ćorluka

Kyrie Irving je rekao da je primio injekciju za ublažavanje bolova 24. prosinca u pokušaju da odgodi ili eliminira mogućnost operacije na ramenu. Irving je razgovarao s novinarima prvi put otkako je ozlijedio rame sredinom studenog.

“Sljedeći korak bilo kojeg napretka bio je ili injekcije za bolove ili operacija. To je bio ultimatum s kojim sam bio suočen. Sad radim najbolje što mogu da živim uz ove injekcije i krenem naprijed ako bude potrebe za operacijom u budućnosti.”

Irving je dodao da će nastaviti pratiti rame i preispitati svoje mogućnosti, što bi moglo uključivati operaciju.

“Injekcija za ublažavanje bolova traje onoliko dugo koliko može. Ili nastavljate dobivati injekcije, što očito šteti vašem zdravlju i mišićima, ili idete na artroskopsku operaciju. Za mene je to samo mogućnost povratka na teren nakon prave količine rehabilitacije, prave količine odmora i oporavka te ćemo vidjeti što možemo učiniti za ostatak sezone, a zatim ponovno procijeniti ozljedu nakon nekoliko mjeseci.”

Kyrie je u 11 utakmica koliko je odigrao za svoje Netse ove sezone, u prosjeku zabijao 28.5 poena te podjelio 7.2 asistencija po utakmici. Njegov povratak na teren se očekuje tek pred kraj sezone, no dođe li do operacije možemo očekivati i duže izbivanje.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj