Drummond: Volio bih igrati ovdje ostatak svoje karijere

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Drummond: Volio bih igrati ovdje ostatak svoje karijere

Josip Ćorluka

Andre Drummond izrazio je želju ostati uz Detroit Pistonse usred glasina o razmjeni. Adrian Wojnarowski izvijestio je da su Pistonsi i Hawksi sudjelovali u pregovorima za Drummonda. 26-godišnjak ima igračku opciju od 29 milijuna dolara za iduću sezonu koju će vjerovatno odbiti jer misli da može dobiti više.

“Nisam jedan od onih koji odustaje. Nikad me nisu odgojili da budem tip koji odustaje. Volim biti ovdje. Volio bih igrati ovdje ostatak karijere.”

Izjavio je to Drummond nakon 111-104 pobjede nad Warriorsima u subotu navečer. Također je rekao da nije pod utjecajem glasina o razmjeni koje su izbile među medije.

“Očito su razgovori započeli, tako da će ova pitanja početi stizati. Radujem se što će pitanja dolaziti, ali za mene, samo ću nastaviti igrati igru koju igram, igrati ovdje u Detroitu gdje volim biti, i što god se dogodi, dogodi se.”

Tržište za Drummonda je relativno malo, iako postoji nekoliko ekipa koje bi uvelike mogle profitirati od njegovih usluga.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.