Kingsi žele Kuzmu, spremni se odreći Bogdanovića u razmjeni

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kingsi žele Kuzmu, spremni se odreći Bogdanovića u razmjeni

Nikola Grabovac

Sacramento Kingsi su započeli pregovore sa Los Angeles Lakersima u vezi potencijalne razmjene krilnog igrača Kylea Kuzme, prema navodima Marca Steina, iskusnog reportera New York Timesa. Prema njegovim riječima, Kingsi znaju da će potencijalna razmjena morati uključivati šutera Bogdana Bogdanovića.

Kuzma (24) je nešto mlađi igrač od Bogdanovića (27) i ove sezone ubacuje 12 poena u prosjeku u nešto manje od 24 minute s klupe Lakersa. Trenutno je u trećoj sezoni četverogodišnjeg rookie ugovora prema kojem zarađuje 2 milijuna godišnje.

Što se Bogdanovića tiče, on je u zadnjoj godini ugovora i na ljeto će biti slobodan igrač, ali je ograničenog tipa, što znači da njegova aktualna momčad ima pravo izjednačiti bilo koju ponudu koju dobije i zadržati ga u svojim redovima. Bogdanović je, iako igra za ekipu sunarodnjaka Vlade Divca, već odbio ponuđeno produženje ugovora s Kingsima prošlo ljeto i vrlo je moguće da ni Kingsi ne žele prisilno zadržavati nikoga.

Lakersima treba legitimna treća opcija i vrhunski šuter kakav je Bogdanović za napad na titulu ove sezone. Što se Kuzme tiče, on je još uvijek vrlo mlad igrač i godinama svakako bliži budućoj okosnici Kingsa Fox-Bagley.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.