Scott Brooks vjeruje da bi John Wall bio odličan trener

Josip Crnić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Scott Brooks vjeruje da bi John Wall bio odličan trener

Josip Crnić

Do kraja karijere John Wall zaraditi će 300-400 milijuna dolara, samo na račun potpisanih NBA ugovora. Neće morati više nikada raditi ništa u životu osim ako to sam ne poželi. Ali njegov trener Scott Brooks vjeruje da Wall može postati vrlo dobar trener i da mu je budućnost vezana za NBA parkete.

Gledajući ga kako podučava u svojem AAU programu primijetio sam da njegovi polaznici treniraju na pravi način, uče bitne stvari i uvjeren sam da bi imao uspjeha ukoliko bi postao trener.

Trener Wizardsa iz prve ruke se uvjerio u kvalitete Walla kao trenera, koji se oporavlja od ozljede Ahilove, zarađene u svome domu kada je došlo do pada i teške ozljede. NBA utakmicu nije zaigrao od 28.12.2018., no zato vrlo rado pomaže trenerskom timu svoje momčadi. Brooks tvrdi da su njegove ideje jako zanimljive i korisne, što i nije čudno za jednog kvalitetnog i iskusnog igrača poput Walla.

Iako trenutno nije uz momčad zbog obiteljskih problema (smrt majke), Wall će se vratiti u trenerski tim Wizardsa i ujedno nastaviti s rehabilitacijom. Prošlo je 11 mjeseci od operacije koja iziskuje između 11-15 mjeseci stanke. Osim par snimaka zakucavanja i vođenja lopte viđenih na internetu, nema previše informacija o Johnovom povratku na teren i čini se da smo nekoliko mjeseci udaljeni od toga čina. Želja igrača za povratkom je velika, no glavni ljudi Wizardsa smatraju da nema razloga da se išta forsira. U kojem smjeru se razvija sezona izgledno je da ćemo Walla gledati tek u sezoni 20./21., unatoč tome što Brooks tvrdi da bi se igrač volio vratiti čim prije.

On je veliki natjecatelj, nedostaje mu borba. Tek kada ste ozljeđeni, vidite zapravo koliko vam košarka znači. Kada niste u igri, to vam stvara probleme. Iako smo mi svi dobro plaćeni, želimo svakako pokazati svoj talent, dokazati da zaslužujemo taj novac. Tako i John želi dokazati da još uvijek pripada ovdje... “

To je ono što i mi želimo vidjeti, Walla na parketu radeći ono što najbolje zna. Trenerski posao može čekati, ako se jednog dana odluči u tom smjeru krenuti.

Josip Crnić
Pulsmedia autor
25 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.