Thomas izbačen s utakmice nakon samo 88 sekundi igre, prvi nakon 18 godina

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Thomas izbačen s utakmice nakon samo 88 sekundi igre, prvi nakon 18 godina

Karlo Višak

Košarkaš Washington Wizardsa, Isaiah Thomas, nikako neće po dobrome pamtiti sinoćnji dvoboj protiv Portland Trail Blazersa. Igrači obje momčadi nisu se još ni dobro zagrijali, a I.T. je već nakon 88 sekundi dvoboja šetao prema svlačionici.

Thomas je tehničku i izbacivanje s utakmice “zaradio” u jednom duelu za loptu s Carmelom Anthonyjem. Unutar tog dvoboja pronašao se i linijski sudac, koji je protumačio kako je I.T. namjerno nasrnuo na njega te ga odgurnuo u publiku.

“Napravio je fizički kontakt sa sucem. Jednostavno ga je tijekom borbe za mrtvu loptu namjerno odgurnuo”, rekao je poslije susreta “šef” sudaca na tvom dvoboju, Mark Ayotte.

Doduše, kada se snimka pogleda više puta nekako se čini kako Thomas nije zaslužio isključenje te da je sudac donio i “pretešku” odluku na samom početku utakmice. Sličnog mišljenja je i trener Wizardsa, Scott Brooks.

“Mislim, očigledno je da imam drugačiji pogled na situaciju. Bili su u gužvi i borili se za loptu. Stoga, meni se činilo da je izgubio ravnotežu, ali oni su imali bolji pogled”, izjavio glavni strateg Washingtona poslije dvoboja.

Wizardsi su na koncu izgubili susret rezultatom 122-103, a najbolji igrač susret bio je Damian Lillard s 35 poena, tri asistencije i isto toliko skokova. Svoje viđenje oko sporne situacije iznio je i popularni “Dame”.

“Nisam previše obraćao pažnju na kontakt, mislio sam da je jednostavno pao na suca. I to je bilo to. No, kada su pregledavali snimku stajao je nekako s nogama na tlu. Tako da se valjda dogodilo ono što su i utvrdili”, kratko je prokomentirao Lillard.

Inače, prije Thomasa košarkaš koji je zaradio isključenje unutar prve dvije minute susreta bio je član Utah Jazza, Greg Ostertag. Dogodilo se to dalekog 8. prosinca 2002. godine u susretu s Los Angeles Lakersima, prenosi Elias Sports Bureau.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Cisto ko sunce.. Udario suca namjerno.. Valjda je smatra da je sudac treba prekinut onu borbu za loptu, barem sam ja tako “procita” situaciju…
    A Ostertag    1

    0