Igoudala i Golden State imaju zajedničke interese o ponovnom udruživanju

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Igoudala i Golden State imaju zajedničke interese o ponovnom udruživanju

Josip Ćorluka

Golden State Warriorsi i Andre Iguodala imaju obostrani interes za ponovnim okupljanjem u sezoni 2020./2021. Igoudala koji je između posljednje i trenutne sezone razmjenjen u Memphis, u sezoni 2019./2020. zasada nije odigrao niti minutu za ekipu iz Memphisa te se očekuje da će biti otkupljen i potpisati ugovor do kraja godine s Lakersima ili Clippersima.

Igoudala koji je prošle sezone u prosjeku zabijao 5.7 poena po utakmici u 23.2 minute bio bi odličan dodatak bilo kojoj ekipi koja je u borbi za doigravanje. Andre pruža iskustvo i igra odličnu obranu. Iza sebe ima nagradu MVP-a finala iz 2015.

Igoudala ostaje u neizvjesnosti sve dok ga Memphis pokušava razmjeniti do kraja roka za razmjenu. Navodno, on sa svojom obitelji živi u tzv. “Zaljevu” i ostao je duboko povezan sa ljudima iz organizacije Golden Statea koji su važni.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj