Dewayne Dedmon kažnjen sa 50,000$

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dewayne Dedmon kažnjen sa 50,000$

Josip Ćorluka

Centar Sacramento Kingsa, Dewayne Dedmon, kažnjen je od strane NBA s 50 000$ zbog svog javnog zahtjeva za razmjenu. Dedmon je potpisao trogodišnji, 40 milijuna dolara vrijedan ugovor s Kingsima u srpnju, ali do kraja prosinca već je htio izaći iz Sacramenta.

Želio bih biti razmjenjen. Nisam igrao pa bih volio otići negdje gdje se cijene moji talenti. ”

30-godišnji Dedmon u prosjeku je igrao samo 13,6 minuta u 23 utakmice za borbene Kingse, a od prvog tjedna u prosincu igrao je svega sedam minuta s klupe. Zanemaren je od strane novog trenera Sacramenta Luke Waltona u 11 od posljednjih 13 utakmica tima. Prošle sezone je imao 10,8 poena i 7,5 skokova u prosjeku za 25,1 minuta po utakmici za Atlanta Hawkse.

Jednom odlični zaštitnik koša, koji je posljednjih godina proširio svoj domet, Dedmon može imati potencijalne udvarače za svoje usluge, čak i ako je on jedan od lošijih na popisu igrača od kojih biste očekivali da postave zahtjev za javnu razmjenu. NBA zakonski kažnjava igrače i njihove predstavnke za zahtjeve za javnu razmjenu. Liga je također kaznila Anthonyja Davisa s 50,000$ prošle sezone nakon što je njegov agent Rich Paul javno objavio zahtjev za razmjenu svog klijenta.

Trener Luke Walton se također osvrnuo na situaciju.

“Kako uvijek kažem. Ako buka dolazi izvana, ostavi je vani. Ako nešto imate za reći i želite mi to prenijeti, imam politiku otvorenih vrata. Možemo razgovarati o tome, ali koliko znam to su još uvijek vanjske vijesti. Usredotočeni smo na našu grupu i što trebamo učiniti.”

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj