Bill Self žestoko negira veze o postanku glavnog trenera Spursa

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bill Self žestoko negira veze o postanku glavnog trenera Spursa

Josip Ćorluka

Bill Self javno se obratio glasinama da bi mogao napustiti Kansas kako bi zamijenio Gregga Popovicha na mjestu trenera San Antonio Spursa. Self je povezan sa Spurima zbog dugogodišnjeg prijateljstva s R.C. Bufordom koji je direktor ekipe San Antonia.

“Prije svega, nisam razgovarao sa Sethom pet do šest mjeseci. Drugo i najvažnije, nisam razgovarao s R.C.- om ikad o tome, a on je bio na mom vjenčanju, a ja na njegovom. Poznajem ga prilično dobro i nikad o tome nismo razgovarali (posao). Treće, mislim da je to neka vrsta uvrede za Spurse jer oni imaju najvećeg trenera kojeg je naš sport potencijalno ikad poznavao, posebno NBA. Jedan od dva-tri najbolja svih vremena zasigurno.”

Odgovorio je i na glasine o tome kako bi mogao postati trener Spursa iduće ili za dvije tri sezone.

“Uopće nema istine u tome. Ono što me uzrujava oko nekih vrsta medija su više neumoljive stvari koje možete reći… ono što je bilo, bilo je. Zgrabite nešto i bacite to nešto na zid te se nadate da će se to nešto zalijepiti. Nema istine u tome. To nije ništa što bi na nas moglo utjecati pozitivno, a niti negativno.”

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj