Sixersi zainteresirani za McColluma

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Sixersi zainteresirani za McColluma

Josip Ćorluka

Poznati NBA-ov insider Adrian Wojnarowski izjavio je kako su Philadelphia 76 ersi zainteresirani za usluge krila Potrlanda CJ McColluma. Philadelphia bi u razmjenu najvjerovatnije uključila Al Horforda, Zhaire Smitha i nekoliko draft odabira. Portland ima mogućnost staviti mladog Anfernee Simonsa na McCollumovu poziciju dok bi Horford izbalansirao roster Blazersa.

Philadelphia bi dobila CJ-a koji ove godine u prosjeku zabija 22.4 poena i šutira 37.3% za 3 poena dok bi Portland dobio iskusnog veterana Horforda koji ove sezone zabija 12.4 poena te koji bi pripomogao obrani ekipe s obzirom da su Nurkić i Collins još uvijek izvan terena.

Blazersi su na omjeru 14-21, imaju dvije zvijezde (Damian Lillard i CJ McCollum), također imaju i mladu nadu u Anfernee Simonsu. Ako Sixersi u bilo kojem scenariju, odustanu od Al Horforda, trebat će im sekundarni potez, jer Kyle O”Quinn kao primarni rezervni centar najvjerojatnije nije najbolje rješenje.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj