Atlanta i Detroit pregovaraju oko Drummonda

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Atlanta i Detroit pregovaraju oko Drummonda

Nikola Grabovac

Sezona razmjena u NBA ligi u punom je jeku. Nakon prošlotjedne razmjene na relaciji Utah-Cleveland koja je uključivala Dantea Exuma i Jordana Clarksona, slavni ESPN-ovac Adrian Wojnarowski javlja da je na pomolu još jedna razmjena, ovog puta s malo većim ulozima.

Kako javlja popularni Woj, Detroit i Atlanta su uključeni u pregovore oko All-Star centra Andrea Drummonda. Dogovor još nije postignut jer Detroit još uvijek ‘ispipava teren’ i sa ostalim ekipama.

Drummond ima opciju za produžetak ugovora i nakon ove sezone, ali je poprilično sigurno da ju neće aktivirati, zbog čega su u Detroitu zabrinuti vjerujući da će na ljeto sigurno napustiti klub. Zbog toga, kako navodi Wojnarowski, timovi vjeruju da će sigurno biti razmijenjen u narednim tjednima.

Atlanta ima najgori omjer u ligi ove sezone i sigurno je da u klubu osjećaju pritisak radi lošeg starta, te žele pokrpati rupu na centru i dovesti ugledno ime kao partnera Traeu Youngu.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.