Nezgodna ozljeda koljena za Jonathana Isaaca

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nezgodna ozljeda koljena za Jonathana Isaaca

Mate Golemac

Krilo Orlando Magica, Jonathan Isaac pretrpio je ozljedu lijevog koljena tijekom jučerašnjeg dvoboja Washingtona i Orlanda. Isaac je već poslije 3 minute utakmice nezgodno doskočio na nogu Bradleya Beala prilikom čega mu je stradalo lijevo koljeno. Isaac će danas odradit MRI testiranja poslije čega će bit poznata težina ozljede.

„Nikad prije nisam ozlijedio koljeno. Čim se ozljeda dogodila prirodno sam pomislio da je najgore, pomislio sam da sam gotov. Poslije nekoliko minuta ležanja osjećao sam se sve bolje i bolje. Nakon ponovnog pregleda nadam se da ću biti dobro“, zaključio je Isaac.

Za Isaaca je ovo treća sezona u NBA ligi koja je za sada najbolja za njega. Prosječno bilježi 12.3 ppg, 7.1 rpg, 1.4 apg i jedan je od korisnijih defanzivnih igrača Orlanda koji je nakon 34 utakmice na omjeru 15-19.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj