Zion sve bliže parketu, vjeruje da će debitirati u siječnju

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Zion sve bliže parketu, vjeruje da će debitirati u siječnju

Karlo Višak

Ako je vjerovati novim natpisima američkih medija, konačno se bliži dan kada će mlada zvijezda New Orleans Pelicansa, Zion Williamson debitirati u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Kako prenosi dobro upućeni NBA izvor, Shams Charania, prvi pick drafta 2019. godine trebao bi se do kraja siječnja vratiti na parkete.

Prve prognoze su za Williamsona govorile kako će zbog operacije meniskusa desnog koljena propustiti najmanje šest do osam tjedana, ali oporavak traje puno dulje od očekivanog.

S obzirom na trenutni omjer 11-23 New Orleansa, uprava kluba nikako ne treba žuriti s oporavkom svog “dragulja”. Ipak, vrlo lako moglo bi se dogoditi da kada jednom Zion uđe u puni trenažni proces, vodeći ljudi Pelicansa odluče ga otpisati za aktualnu sezonu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj