Dewayne Dedmon zatražio odlazak iz Sacramenta

Josip Crnić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dewayne Dedmon zatražio odlazak iz Sacramenta

Josip Crnić

Centar Sacramento Kingsa, Dewayne Dedmon zatražio je trade nezadovoljan svojom ulogom u momčadi. Izvor je, naravno, Shams Charania koji je u pisanju za The Atlethic prvi otkrio ovu informaciju.

“Dewayne Dedmon nije zadovoljan svojom minutažom i ulogom u momčadi. Iz toga razloga zatražio je od vodstva kluba da mu pronađe novu sredinu. U prošlo ljetnoj predsezoni potpisao je trogodišnji ugovor vrijedan 41 milijun dolara sa Kingsima, ali nije uspio pridobiti povjerenje trenera Waltona. Nekoliko momčadi zainteresirano je za usluge i za očekivati je da će biti razmijenjen do zatvaranja ‘tržnice’ u veljači. “

Vrlo je lako pretpostaviti da Sacramento neće dobiti neke bogate ponude za igrača koji se od početka sezone muči sa formom. Razočaravajuća situacija za obje strane, Dedmon nije nastavio igrati na razini na kojoj je bio prošle dvije sezone u dresu Hawksa, čime je zapravo i zaradio ovakav ugovor. Šut za tri poena srozao se sa 38.2% na mršavih 22.9% i upravo ta nemogućnost otvaranja reketa sa njim na terenu koštala ga je neke ozbiljnije minutaže.

I dok su neki drugi igrači igrali unatoč lošoj formi i tako dobivali na samopouzdanje, Dedmon je već nakon 5 utakmica sezone završio na klupi. Još slabije to izgleda u zadnjih 10 utakmica u kojima je Dedmon čak 8 puta bio izvan zapisnika isključivo odlukom trenera. U utakmicama u kojima je pak nastupio, većinu minuta uzeo mu je Richaun Holmes. I to posve zasluženo, mora se priznati.

I sad kad je postalo jasno da ipak neće imati ulogu kojoj se nadao kada je potpisao za Kingse, DD se odlučio otići potražiti sreću u nekoj drugoj sredini. Sacramentu ne preostaje ništa drugo, nego zanemariti ovaj promašaj i nastaviti sa svojim planom rekonstrukcije momčadi.

Josip Crnić
Pulsmedia autor
25 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno