Netsi povijesno loši, protiv Knicksa “srušili” negativan rekord

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Netsi povijesno loši, protiv Knicksa “srušili” negativan rekord

Karlo Višak

Brooklyn Netsi nikako ne mogu biti zadovoljni onim što su demonstrirali sinoć pred vlastitim navijačima u srazu s New York Knicksima. Na stranu što su izgubili protiv jedne od najlošijih momčadi ove sezone, već su uspjeli postići samo 82 poena naspram 94 New Yorka čime su postali djelićem NBA povijesti. Nažalost, po ekipu Kenny Atkinsona neće ih se pamtiti po pozitivnom rekordu.

Netsi su tako sinoć pogodili samo osam šuteva za dva poena (od 20) što nikome nije uspjelo otkako se 1954. uvelo vremensko ograničenje za napad od 24 sekunde. Također, iz Elias Sports Bureau izvadili su podatak da je manje šuteva za dva pogođeno daleke 1950. godine na susretu tadašnjih Minneapolis Lakersa i Fort Wayne Pistonsa.

No, Brooklyn se nije samo na tome zaustavio. Naime, šutirali su samo s 26,9% uspješnosti što je najmanje u ligi od 2012. godine. Da su igrali jako loše svjesni su i sami košarkaši Netsa.

“Bili smo jako, jako loši. Šutirali smo užasno loše, vjerojatno povijesno loše”, izjavio je nakon utakmice Spencer Dinwiddie.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj