NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Dončić nadomak triple doublea u svom povratku na NBA parkete

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Luka Dončić vratio se igranju nakon par utakmica izbivanja zbog uganutog gležnja. Slovenac je noćas nastupio za svoje Mavse te sudjelovao u neočekivano tijesnoj pobijedi protiv San Antonio Spursa. Bio je vrlo blizu triple double učinka te je ostao kratak za dvije asistencije, a ubacio je 24 poena te uhvatio 10 skokova. Mavsi su sada na omjeru 20-10 te se nalaze na 5. mjestu zapada.

“Osjećao sam se dobro”, rekao je Dončić nakon utakmice. “Izgledalo mi je kao da trčim maraton, ili nešto slično, bio sam prilično umoran. Drugačije je kad propustite četiri ili pet utakmica, ali sjajno je to što sam se vratio, a uz to smo i pobijedili.”

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj