NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Izvučeni dobitnici nagradne igre NBA Pulsmedia portala!

Ante Vetma

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kao što smo najavili – izvučeni su dobitnici nagradne igre NBA Pulsmedia portala. Prvonagrađeni će dobiti bon od 500 kn, drugonagrađeni 200 kn, a trećenagrađeni 100 kuna; svi u trgovini Grosbasket.

Dobitnici su:
1. Valjak – 500 kn
2. Nordi Straus – 200 kn
3. Dan – 100 kn

Molimo navedene korisnike da nam se u roku 14 dana jave na mail adresu kontakt@puslmedia.hr.

Svima ostalima više sreće u nekoj od budućih igara!

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Prije ću čir dobit nego na nagradnoj igri.. Cestitke dobitnicima…    5

    0

Trenutno popularno