NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Očekuje se da će Dončić potpisati petogodišnji ugovor sa markom Jordan

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Luka Dončić navodno je blizu potpisivanja višegodišnjeg ugovora s Jordan markom, javili su izvori lige Shams Charania i Tim Cato iz The Athletic-a.


Nick DePaula i Tim MacMahon iz ESPN-a dodali su kako će ugovor biti sklopljen na 5 godina. Ugovor neće započeti kao dogovor o izrađivanju jedinstvene tenisice, ali Dončić može probiti put do stvaranja svojih vlastitih tenisica kroz postignuća poput osvajanja MVP nagrade. Dončić će vjerojatno imati model ekskluzivan za igrače na raspolaganju do veljače.

S obzirom da je na početku sezone ovogodišnji prvi pick drafta Zion Williamson potpisao sa markom Jordan moglo bi se reći da je budućnost Jordan tenisica u dobrim rukama.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj