Wizardsi još uvijek neodlučni o povratku Johna Walla

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Wizardsi još uvijek neodlučni o povratku Johna Walla

Josip Ćorluka

Washington Wizardsi tek moraju donijeti odluku hoće li John Wall propustiti cijelu sezonu 2019./2020. Wall se oporavlja od ozljede puknuća Ahilove tetive pretrpljene prošlog siječnja. Trener Washingtona Scott Brooks izjavio je da klub još nije donio odluku o igranju ove sezone.

“Nije kao da ga zatvaramo i fokusiramo se na sezonu 2020./2021. To će se dogoditi organski. Ono što volim kod njega je ono što radi, dobiva snagu nakon svake vježbe.”

Washingtonu koji je ove sezone na omjeru 8-18 sa samo dvije pobjede u posljednjih 10 utakmica bi John Wall zasigurno uvelike pomogao pri poboljšavanju ovosezonskog omjera. Wizardse trenutno predvodi sjajni Bradley Beal koji u prosjeku daje 27.6 koševa po utakmici te jedan od najboljih tricaša lige Davis Bertans koji zabija 15.8 poena. Povratak Walla bi sigurno donio veću brzinu igre i bolju produkciju u igru Washingtona.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj