Osvježenje u Knicksima, zaposlili Blatta kao savjetnika

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Osvježenje u Knicksima, zaposlili Blatta kao savjetnika

Karlo Višak

New York Knicksi unijeli su određene promjene u vlastiti stručni kadar. Kako prenosi NBA.com, bivši trener Cleveland Cavaliersa, David Blatt prihvatio je ulogu savjetnika za košarkaške poslove kluba iz “Velike Jabuke”.

“Veselim se novom izazovu u karijeri nakon što sam se službeno povukao iz trenerskih voda kako bi mogao raditi i na drugim poslovima koje košarka nudi. Dugo sam htio raditi u uredu i ovom prilikom želim se zahvaliti predsjedniku kluba, Steve Millsu te generalnom menadžeru, Scottu Perryju na ukazanom povjerenju”, rekao je Blatt u priopćenju New Yorka za javnost.

Inače, Mills i Blatt imaju povijest dijeljenja svlačionice u studentskim danima na američkom Sveučilištu Princeton te su kroz godine ostali u prijateljskim odnosima. Sada će ponovno povezati svoja znanja te donositi odluke koje bi Knickse jednog dana mogle vratiti u borbu za doigravanje.

Najveći uspjeh 60-godišnjeg Blatta je ulazak u veliko finale s Cavsima 2005. godine, gdje su ih s 4-1 porazili Golden State Warriorsi. Otkaz u Clevelandu dobio je već naredne sezone, usprkos omjeru 30-11, a na klupi ga je tada zamijenio, Tyronne Lue.

U travnju ove godine Blattu je dijagnosticirana multipla skleroza, no unatoč tome kratko je vrijeme ostao na klupi grčkog velikana, Olympiacosa. Blatt je jedan od najboljih košarkaških trenera današnjice, a osim NBA karijere može se pohvaliti s izuzetno internacionalno bogatom karijerom. Također, prošle godine dovodilo ga se u vezu s Milwaukee Bucksima, no momčad se na kraju odlučila za Mike Budenholzera.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. ak47 Prikaži

    Trebali su zaposlit S. Freuda kao svjetnika, bilo bi bolje…    2

    0

Trenutno popularno