Phoenix za povijest, Sunsi ruše rekorde po broju asistencija

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Phoenix za povijest, Sunsi ruše rekorde po broju asistencija

Karlo Višak

Iako sinoć nisu imali šanse u Staples Centru protiv Los Angeles Clippersa te tako produljili svoj niz poraza na četiri, Phoenix Sunsi uspjeli su srušiti jedan zanimljiv rekord što se tiče broja asistencija.

Naime, postali su prva ekipa u posljednjih 25 godina koja je ubilježila 29 ili više asistencija u 11 uzastopnih susreta. Zadnja momčad sa sličnim uspjehom bili su Charlotte Hornetsi u sezoni 88./89., kojima je to uspjelo 13 utakmica u nizu.

Igrači Montyja Williamsa jedni su od najuzbudljivijih mladih momčadi u NBA-u koji zbog vlastite nesebičnosti predvode ligu po broju asistencija. Tako ih u prosjeku po utakmici Sunsi podijele 28,6 što družini Darija Šarića pomaže da se svrstaju na deseto mjesto glede ofenzivnog rejtinga u ligi.

Phoenix je nakon odličnog 7-4 ulaska u sezonu, pao na omjer od 11 pobjeda i 16 poraza, a priliku da konačno upišu pobjedu imaju u noći s petka na subotu kada gostuju kod Oklahoma City Thundera.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno