Pelicansi na prekretnici, otvoreni za razmjenu Holidaya i Redicka

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Pelicansi na prekretnici, otvoreni za razmjenu Holidaya i Redicka

Nikola Grabovac

New Orleans Pelicansi izgubili su već 12 utakmica u nizu i jedni su od najvećih dužnika dosadašnjeg dijela sezone. Momčad koju su neki vidjeli i u doigravanju prije početka sezone nikako ne može pronaći svoj identitet.

Momci iz Louisiane bolji omjer imaju jedino od sirotih Warriorsa koji igraju sezonu bez dvojice najboljih igrača. Manjak iskustva i izostanak ponajveće zvijezde Ziona Williamsona radi ozljede doveli su ekipu Alvina Gentryja u situaciju da se sada već ozbiljno šuška o njegovoj smjeni, ali i potencijalnim razmjenama najiskusnijih igrača.

U toj skupini definitivno se najviše ističu imena igrača s najvećim stažem u Pelicansima, Jruea Holidaya i najstarijeg člana svlačionice, novopridošlog JJ Redicka. Iako je novi generalni menadžer David Griffin ljetos prilikom preuzimanja kormila izjavio kako je ‘Holiday taj oko kojeg se gradi ekipa, ne Zion, te da Holiday ima potencijal biti MVP, slično kao Steve Nash’, čini se da je slab ulazak u sezonu ipak donio otriježnjenje u ‘Grad Jazza’.

Tako bar tvrdi ugledni američki reporter Marc Stein koji kaže da, iako su zarobljeni usred negativnog niza, Pelicansi još uvijek ne žele pokrenuti ‘totalnu rasprodaju’ i da žele zadržati Redicka, uz nedodirljive Williamsona i Brandona Ingrama.

No, prema njegovim riječima, to isto tako znači i da Holiday više nije nedodirljiv, te da su ga spremni mijenjati ukoliko dobiju izdašnu ponudu.

Razmjena Holidaya i/ili Redicka značila bi vjerojatno i više minuta za mlade bekove Lonza Balla, Josha Harta, Franka Jacksona, Nickeila Alexander-Walkera i Kenricha Williamsa. New Orleans definitivno ima širinu kadra i brojne mlade talente, ali će se vjerojatno brzo morati odlučiti u kojem smjeru žele da franšiza ide.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno