Suspendirani navijači tuže Utah Jazz i Russella Westbrooka

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Suspendirani navijači tuže Utah Jazz i Russella Westbrooka

Mate Golemac

Navijači Utah Jazza koji su prošle godine doživotno suspendirani poslije rasističkog vrijeđanja Westbrooka tuže i njega i Utah. U podnesenoj tužbi u Salt Lake Cityu suspendirani navijači Shane Keisel i njegova djevojka Jennifer Huff su u svoju obranu rekli da su prema Westbrooku izrekli iste riječi kao i ostali navijači u tom dijelu tribine, ali ne rasističke i ponižavajuće. Keisel i Huff traže 100 milijuna dolara zbog štete nanošene klevetom i zbog emocionalnog stresa i tjeskobe.

Ovaj incident se dogodio u prošlogodišnjoj playoff seriji Utah i OKC-a u ožujku. Westbrook je poslije utakmice uputio navijačima prijeteću poruku da će ih “sjebati” nakon što su oni prema njegovim riječima rekli “spusti se na koljena kao što si navikao”, što je bilo potpuno neprimjereno i rasistički.

Keisel koji je u tom trenutku poslije incidenta priznao da je rekao Westbrooku “ice those knees up” što bi u slobodnom prijevodu bilo da stavi led na svoja koljena. On je na sudu jučer rekao da je ono što je rekao Westbrooku pogrešno shvaćeno i protumačeno. Dodao je da je njegovoj obitelji nanesena velika šteta i da je nakon ovog incidenta ostao bez posla. Utah je doživotno suspendirala Keisela i njegovu djevojku, a liga je kaznila Westbrooka s 25.000 dolara zbog neprimjerenog rječnika.

Ostaje za vidjeti kako će završiti ovaj sudski spor, ali je teško za povjerovati da će navijači dobiti bilo kakav novac od ove tužbe.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

    Sve zavisi koliko im je sposoban advokat.
    100 miliončića neće dobiti sigurno, ali vjerujem da bi se vrlo rado zadovoljili sa 100x manjom cifrom. :mrgreen:


    0

    0