NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stoudemire se namjerava vratiti u NBA

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bivši All-Star centar Amar’e Stoudemire prema navodima američkih medija planira povratak u NBA ligu te se u tu svrhu vratio u Ameriku iz Kine gdje je igrao za Fujian Sturgeonse u kineskoj košarkaškoj ligi (CBA).

37-godišnji veteran je zadnji put u NBA igrao u sezoni 2015-16 kad je nastupao za Miami. 2017. je pomogao izraelskom Hapoelu da osvoji tamošnje prvenstvo prije negoli je počeo pokazivati da još nije ‘za staro željezo’ u dresu Fujiana gdje je bilježio oko 19 koševa i 8 skokova u prosjeku.

Stoudemire, nekoć jedan od najatraktivnijih zakucavača u NBA ligi, je još u srpnju govorio o želji za povratkom u NBA. Tada je nastupao u veteranskoj BIG3 ligi u Americi, koja je pomogla drugom bivšem All-Staru, Joeu Johnsonu, da ove godine pronađe NBA angažman u redovima Detroit Pistonsa.

Stoudemire više nije elitni atleta kakav je bio prije desetak godina u dresovima Phoenix Sunsa ili New York Knicksa, ali njegova solidna igra u Kini sugerira da bi možda još uvijek mogao naći mjesto u nekoj ekipi kao osiguranje na centarskoj poziciji u slučaju neke ozljede.

Nije poznato hoće li se vratiti u Kinu, gdje je sezona već počela, u slučaju da ne uspije pronaći angažman u NBA.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj