Ne ide, pa ne ide. Lakersi razmišljaju o tradeu Westbrooka, Netsi se spremni odreći svog “asa”

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ne ide, pa ne ide. Lakersi razmišljaju o tradeu Westbrooka, Netsi se spremni odreći svog “asa”

Karlo Višak

Kombinacija između Los Angeles Lakersa i Russella Westbrooka nije se iskazala dobitnom. Russ je doveden kao treći superstar koji je Lakersima trebao donijeti dodatnu snagu za napad na naslov prvaka, no dosadašnji tijek sezone pokazao nam je upravo suprotno. Tako nije dugo trebalo da se u medijima “preko bare” aktualizira priča o potencijalnom tradeu, a prvi je tu priču iznio Jake Fischer.

Prema navodima američkog novinara, čelni ljudi LAL-a održali su interni sastanak o mogućoj razmjeni 33-godišnjeg košarkaša. Najveći problem u cijeloj priči je Westbrookov ugovor, koji traje još dvije godine i iznosi 91 milijun dolara. Dosta franšiza bi teško mogle parirati toj plaći, no kako izvještavaju iz Bleacher Reporta ekipa koja ima šanse sudjelovati u tradeu su Cleveland Cavaliersi. U redovima Cavsa plaće Ricky Rubia i Kevina Lovea bile bi dostatne za razmjenu, no o takvoj mogućnosti između ove dvije organizacije nije bilo razgovora.

S druge strane, Brooklyn Netsi su ostalim momčadima voljne ponuditi njihovog vrlo pouzdanog košarkaša, Joe Harrisa. Liga je pomalo iznenađujuće dočekala tu vijest, ali ne treba niti sumnjati kako bi Netsi za Harrisa tražili dosta zauzvrat. 30-godišnjak je trenutno izvan parketa zbog operacije lijevog gležnja te bi se trebao vratiti kasnije tijekom sezone.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno