Dragić ne skriva nezadovoljstvo. Poznato gdje bi želio nastaviti karijeru

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dragić ne skriva nezadovoljstvo. Poznato gdje bi želio nastaviti karijeru

Karlo Višak

Legendarni slovenski košarkaš, Goran Dragić ove je sezone odigrao samo pet utakmica za Toronto Raptorse u koje je stigao ljetos kao dio trade paketa za Kylea Lowryja. Već se tada znalo kako 35-godišnjak nije sretan s novom destinacijom te da ga navijači u Kanadi neće dugo gledati u dresu svoje omiljene momčadi. Sada su se ponovno aktivirale špekulacije o odlasku te je poznato u kojem bi klubu Dragić htio nastaviti svoju NBA priču.

Prema informacijama iz američkih medija, Dallas Mavericksi su najpoželjnije odredište za bivšeg košarkaša Miami Heata, Phoenix Sunsa i Houston Rocketsa. Tako bi imao priliku zaigrati uz svog sunarodnjaka (Luka Dončić) i na klupskom planu, a prema izvorima “preko bare”, Dragiću ne smetaju ni eventualni ulasci iz klupe. Trenutno je slovenski veteran na dopustu iz privatnih razloga te nije sigurno hoćemo li ga uopće ove sezone više vidjeti na rosteru Raptorsa.

Svjesni Dragićeva nezadovoljstva su i u Torontu pa se sve više priča o mogućem buyoutu. Kako god, odlazak je neminovan, a zainteresiranih klubova sigurno neće nedostajati.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno