Hoćemo li uskoro gledati drugačije Netse? Spremni su razmijeniti dvije zvijezde?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Hoćemo li uskoro gledati drugačije Netse? Spremni su razmijeniti dvije zvijezde?

Karlo Višak

Brooklyn Netsi otvorili su sezonu na očekivan način. Trenutno drže prvu poziciju na Istočnoj Konferenciji (15-6) i polako opravdavaju svoj status kandidata za osvajanje naslova na kraju sezonu. Kevin Durant i dalje je prvo ime svlačionice te najvažnija karika u sustavu Stevea Nasha. Druga zvijezda ekipe, James Harden, nakon sporog ulaska u godinu iz utakmice u utakmicu diže tempo te pokazuje kako ipak nije zaboravio igrati košarku. Treće veliko ime kod Netsa, pak, nismo imali priliku gledati još niti na jednom susretu (ove natjecateljske godine).

Upravo bi se potonji član družine iz New Yorka (Kyrie Irving) mogao prvi pronaći na trade listi front officea Netsa. Tu nam je informaciju prenio Ian Begley iz SNY-a koji je vrlo dobro upoznat sa situacijama u klubovima iz New Yorka. Podsjetimo, Netsi su odlučili udaljiti Irvinga iz ekipe sve dok se ne odluči na cijepljenje, a na što ovaj ne želi pristati. Cijelu situacije prate i ostale momčadi koji se raspituju za Irvinga te potencijalne “pakete” koje bi mogli ponuditi zauzvrat. Konkretnih ponuda još nema, ali isto tako i strpljenje u Brooklynu postaje sve tanje i tanje.

Cijelu stvar dodatno komplicira i Harden, koji nije potpisao produženje ugovora. Popularni Brada ima igračku opciju koju može iskoristiti u sezoni 2022./23., no do takvog scenarija ipak ne bi trebalo doći. Vjeruje se kako će Harden odbiti tzv. player option te potpisati novi dugoročni ugovor. Ipak, Netsi imaju i spreman plan B te “drže” 32-godišnjaka na listi igrača koje bi zamijenili za Bena Simmonsa(!?). Takvo nešto, vjerujem, ne bi trebali gledati.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno