Leonard o Georgeu: Još uvijek pronalazimo kemiju

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Leonard o Georgeu: Još uvijek pronalazimo kemiju

Karlo Višak

Nakon što su rezultatom 124:117 porazili Minnesota Timberwolvese njihov ponajbolji igrač, Kawhi Leonard ponovno je odgovarao na pitanja o Paulu Georgu. Njih dvojica imala su fantastičnu predstvu, ali prema riječima Kawhija još uvijek nisu u potpunosti “kliknuli” na parketu.

“Super je imati nekoga tko ti pomaže u postizanju poena što mi pak puno olakšav igru. Još uvijek pokušavamo izgraditi kemiju između nas na terenu. Nismo na najbolji način završili tu treću četvrtinu. Imamo prostora za napredak”, izjavio je Leonard za ESPN poslije utakmice s Wolvesima.

George i Leonard su kombinirano Minnesoti “utrpali” 88 koševa s time da je Paul postigao 46, a Kawhi 42 poena. Tim su podvigom postali prvi suigrači u Los Angeles Clippersima koji su ubacili 40+ poena.

Clippersima je ovo bila četvrta pobjeda u nizu i 20 pobjeda u sezoni uz sedam poraza te još uvijek na Zapadu gledaju u leđa Los Angeles Lakersima koji su do sada imaju samo tri izgubljena dvoboja.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno