Tek je počelo, a već je gotovo? Thompson se vraća punim treninzima, povratak je sve bliže

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Tek je počelo, a već je gotovo? Thompson se vraća punim treninzima, povratak je sve bliže

Karlo Višak

Golden State Warriorsi igraju sezonu iz snova u kojoj su se vratili starim navikama. Omjer 15-2, fantastična igra i lakoća koraka te umijeće šutiranja apsolutnog predvodnika momčadi, Stepha Curryja svrstavaju ih među glavne favorite za najveće stvari u tekućoj sezoni. Jedino što im nedostaje je povratak jednog od članova Splash Brothersa, Klaya Thompsona.

Prema riječima Shamsa Charanije i Anthonyja Slatera nesretni Thompson vraća se u puni trenažni proces, a što bi značilo kako oporavak teče prema ranije iznesenom planu. Ciljano vrijeme povratka za 31-godišnjaka bio je Božić, no najnovije prognoze govore da bi se Klay na parketu mogao naći i nekoliko dana prije.

Mediji preko bare već špekuliraju i utakmice na kojima bi Thompson mogao zaigrati pa se tako spominju dvije suparničke ekipe kao najizglednije. Riječ je Sacramento Kingsima (20. prosinac) i Memphis Grizzliesima (23. prosinac) u kojima bi legenda GSW-a trebala provesti 18-22 minute na terenu. Podsjetimo, iza Klaya su dvije vrlo teške ozljede križnih ligamenata u koljenu te Ahilove tetive.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
361 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.