Luke Walton više nije trener Sacaramento Kingsa!

Daniel Bratulić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Luke Walton više nije trener Sacaramento Kingsa!

Daniel Bratulić

Nakon što su izgugibli 7 od zadnjih 8 utakmica, Sacramento Kingsi odlučili su otpustiti Lukea Waltona. Walton je proveo 2 pune sezone te 17 utakmica u ovogodišnjoj sezoni te je ukupan skor njegove ekipe u tom razdoblju bio 68-93 (zanimljivo je da su Kingsi obje sezone završili na 31-41).

Kingsi trenutno nisu odlučili tko će biti zamjenski (ili novi full-time) trener, no pretpostavlja se da bi to mogli biti ili Alvin Gentry ili Doug Christie. Gentry je bio suradnig glavnog trenera (Associate Head Coach) te ima dugogodišnje iskustvo kao glavni trener – zadnji posao glavnog trenera je bio u New Orleans Pelicansima od 2015-16 do 2019-20 sezone. Doug Christie s druge strane nije imao iskustva kao glavni trener te ga vjerojatno znate kao člana najbolje ekipe Sacramenta Kingsa, one s početka 2000-ih.

U svakom slučaju, trebali bi očekivati više minuta za Richauna Holmesa koji je po mišljenju mnogih 2. najbolji igrač te ekipe, a možda i Marvin Bagley dobije nešto više prilika u budućnosti.


Cover Photo: Tyler Kaufman/Associated Press

Daniel Bratulić
Pulsmedia autor
37 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.