NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bogdanović: Bojali su se Mitchellovih trica

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, ponovno je nakon par lošijih utakmica pokazao svu raskoš svoje igre i to u pobjedi protiv ove sezone nedoraslih Golden State Warriorsa (114:106). “Babo” je utakmicu završio s 32 poena te četiri skoka, a nakon susreta za američke medije iznio je svoje viđenje događaja na terenu.

“Više su se bojali Mitchellovih trica nego mojih. To je bio njihov plan igre”, izjavio je Bogdanović.

Dogovor Warriorsa donekle je i uspio jer su Donovana Mitchella zaustavili na samo tri trice od devet pokušaja dok na jednu stvar nisu računali. Bio je to Bogdanović koji je “višak” prostora iskoristio na najbolji mogući način, ubacivši osam trica iz 13 pokušaja, čime je naš reprezentativac izjednačio rekord franšize po broju pogođenih šuteva za tri poena u jednoj utakmici.

Bojanovom partijom bio je oduševljen i Mitchell koji je dodao 28 poena u slavlju nad GSW-om.

“On je veliki dio našeg napada. Ima veliko samopouzdanje kada šutira loptu. Rekao sam mu da samo šutira, šutira i šutira. Tako je i napravio”, rekla je najveća zvijezda Utah Jazza.

Bogdanović je isto tako sinoćnjom izvedbom postao tek peti igrač u povijesti NBA lige koji je postigao 30 i više poena bez da je pogodio ijedan pokušaj za dva.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
181 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj