NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pippen o Dončiću: Nikoga ne možete usporediti s Jordanom

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Član Košarkaške Kuće slavnih i istinska legenda Chicago Bullsa, Scottie Pippen, osvrnuo se na usporedbe Luke Dončića s njegovim bivšim suigračem Michaelom Jordanom, kazavši kako je još prerano za bilo kakve zaključke o gore navedenom dvojcu.

U kratkom razgovoru za američki TMZ Sports Pippen je na postavljeno pitanje o sličnosti Dončića i Jordana odgovorio kako slovensko čudo od igrača nema šest titula prvaka. Tom je izjavom jasno aludirao da za njega Dončić trenutno ne može stati u istu rečenicu s M.J.-om.

20-godišnji Slovenac u svojoj drugoj NBA sezoni gotovo na svakodnevnoj bazi postavlja nove rekorde pa je tako “srušio” i velikog Jordana po broju uzastopnih susreta s najmanje 20p/5sk/5as.

Zvijezda Dallas Mavericksa legitimni je MVP kandidat za ovu sezonu, a što dokazuje i njegov prosjek po susretima koji iznosi 30,4p/9,9sk/9,3as. Ipak, i sam Dončić smatra kako ga ne treba uspoređivati s Air Jordanom.

“Postoji puno statističkih podataka kojih je ipak previše. Ne možete nikoga uspoređivati Michaelom Jordanom. On je jedan jedini. Ovo je samo statistika”, izjavio je ranije košarkaš Mavsa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Dallas Mavericks Swish41 Prikaži

  Naravno da ne može, da li će moći? Tko zna, sačekajmo 10-ak godina.


  0

  0
 2. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

  Kad te netko davi s necim a ne zna covjeku bi ime..
  Pitanje je ozbiljno kao i kandidatura Ave Karabatic za predsjednika..


  0

  0

Trenutno popularno