Stevens nakon javnog istupa Smarta: Vidjet ćemo imamo li pravu grupu igrača!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Stevens nakon javnog istupa Smarta: Vidjet ćemo imamo li pravu grupu igrača!

Karlo Višak

Sezona za Boston Celticse nije mogla krenuti lošije. Nakon sedam odigranih utakmica upisali su samo dvije pobjede i čak pet poraza te trenutno izgledaju kao momčad za koju nema mjesta u doigravanju. Posljednji poraz od uzavrelih Chicago Bullsa dodatno je narušio atmosferu u svlačionici, a posebno je bila kritična treća “zvijezda” ekipe, Marcus Smart.

“Svi protivnici su programirani da zaustave Jaysona Tatuma i Jaylena Browna, a oni ne žele dodati loptu. To je nešto što još uvijek uče, a mi smo ponosni na njihov napredak. Međutim, morat će pronaći način da ne kreiraju šuteve samo za sebe već i za ostale suigrače koji su otvoreni. Zamolili smo ih da češće dodaju loptu jer jedino tako mogu pomoći cijeloj ekipi”, izjavio je Smart.

Bez komentara na cjelokupnu situaciju nije ostao niti novopečeni predsjednik košarkaških operacija, Brad Stevens, kazavši kako nema nikakve “zle krvi” između Smarta, Tatuma i Browna.

“Kada vidiš dečke da normalno doručkuju u prostorijama kluba i pričaju što je najbolje za klub, onda shvatiš da samo žele pobjeđivati, a takav stav nam je najvažniji”, rekao je Stevens.

Kelti su ove sezone uspjeli pobijediti samo slabašne Houston Rocketse i nakon produžetka osokoljene Charlotte Hornetse. Bivšem treneru Celticsa to je i dalje dovoljno da zadrži optimizam za naredni period natjecateljske godine.

“Prošle godine startali smo s 8-3 i nisam imao osjećaj da smo bili tako dobri. Trebali smo popraviti još puno stvari, a sada omjer od 2-5 nije realan pokazatelj kvalitete koje posjedujemo”, dodao je 45-godišnjak.

Priliku da poprave dojam Celticsi imaju večeras kada igraju protiv Orlando Magica (00:00 h).

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.