David Stern podvrgnut hitnoj operaciji zbog krvarenja u mozgu

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

David Stern podvrgnut hitnoj operaciji zbog krvarenja u mozgu

Josip Ćorluka

Bivši NBA-ov povjerenik David Stern završio je u bolnici na operaciji zbog krvarenja u mozgu nakon što se srušio u restoranu iz kojeg je odmah transportiran u bolnicu na operaciju. Adam Silver obavijestio je NBA zajednicu o situaciji

“Povjerenik NBA Emeritius David Stern pretrpio je iznenadno krvarenje u mozgu zbog čega je pod hitnom operacijom. Naše misli i molitve su s Davidom i njegovom obitelji.”

Bila je to vijest koja je potresla cijelu NBA zajednicu. Stern se umirovio kao povjerenik u 2014. godine, no ostao je blizak poslovima i odnosima u ligi. Nadamo se da će sve biti u redu.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj