Drama se nastavlja. Embiid oštro o Simmonsu: “Nije me briga za njega!”

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Drama se nastavlja. Embiid oštro o Simmonsu: “Nije me briga za njega!”

Karlo Višak

Drama po imenu “Ben Simmons u Philadelphiji 76ersima” sinoć je dobila novi čin. Iako se mlađahni Australac ipak pridružio momčadi Sixersa, bez da je prethodno sudjelovao u predsezonskim aktivnostima te utakmicama, i dalje ne prestaje inzistirati na odlasku iz franšize. Metoda kojom se 25-godišnjak okušao na jednom od posljednjih treninga uoči početka regularnog dijela sezone osigurala mu je suspenziju i narušavanje odnosa unutar momčadi.

Kako navode američki mediji Simmons nije odrađivao nikakve zadatke na treningu te je više bio smetnja, što je rezultiralo svađom između Doca Riversa i nekadašnjeg prvog izbora na draftu (2016.). Uprava kluba odlučila je kazniti The Fresh Princea s jednom utakmicom zabrane, a koju će “odraditi” noćas kada Phila igra prvi susret sezone s New Orleans Pelicansima (02:00 h).

Na nemile događaje nije ostala ravna niti najveća zvijezda ekipe, Joel Embiid.

“U ovom trenutku nije me briga za tog čovjeka. Radi sve što si zaželi, a moj posao nije kontroliranje njegovih postupaka. Fokusiran sam samo na načine s kojima će ekipa postati bolja. Naš posao nije dadiljanje nekoga. Plaćeni smo za ono što pokažemo na parketu i da pobjeđujemo. Nismo plaćeni da ovdje dolazimo kako bi čuvali nekoga. Siguran sam da i ostali suigrači slično razmišljaju”, izjavio je Embiid.

Sixersi će uskoro morati pronaći rješenje za Simmonsa ako ne žele da im ovakvi ili slični incidenti postanu svakodnevica te u potpunosti poremete “sklad” u svlačionici.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
361 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.