Heat opet suspendirao Waitersa

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Heat opet suspendirao Waitersa

Josip Ćorluka

Dion Waiters (29), nisko krilo Miami Heata, opet je suspendiran od strane svoje ekipe u narednih 6 utakmica. Suspenzija mu ističe 24.12 nakon što Heat odigra utakmicu protiv Utah Jazza.

Waitersu, koji ove sezone nije odigrao ni minute za ekipu, ovo je već treća suspenzija ove sezone. Prvu je zaradio tako što je imao loš utjecaj na ekipu pa ga je Heat suspendirao na jednu utakmicu. Nakon toga, druga suspenzija se dogodila zbog vrlo čudnog incidenta s gumenim bombonima te je tada zaradio 10 utakmica suspenzije.

Treću i zasada posljednju suspenziju zaradio je zbog nepoštivanja i kršenja timskih pravila te stalne neposlušnosti. Vrlo je vjerojatno da Waiters polako nestaje u očima ekipe Miamija i da je odigrao svoju posljednju utakmicu za njih.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.