Hoće li se Simmons i Sixersi konačno rastati? Poznato kojih 10 momčadi čeka rasplet situacije.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Hoće li se Simmons i Sixersi konačno rastati? Poznato kojih 10 momčadi čeka rasplet situacije.

Karlo Višak

Sapunici između Philadelphije 76ersa i Bena Simmonsa ne nazire se kraj. Gotovo na svakodnevnoj bazi američki mediji izvještavaju o mogućim raspletima situacije, no epilog je uvijek isti. Simmons i dalje zahtijeva razmjenu u novi klub dok Phila ne želi pristati na trade, koji joj neće osigurati još jedno veliko ime u svlačionici.

Sixersi su i dalje u kontaktu s čak deset franšiza koje bi željele Simmonsa u svojim redovima te čekaju “bogatu” ponudu s kojom bi se vrlo vjerojatno razriješio cijeli slučaj oko australskog košarkaša. Cijelu priču prati i Jake Fischer iz Bleacher Reporta, koji donosi popis devet momčadi koje se zanimaju za 25-godišnjeg košarkaša dok jedna organizacija ostaje “nepoznata”.

Tako razgovori između 76ersa i Cleveland Cavaliersa, Detroit Pistonsa, Houston Rocketsa, Indiana Pacersa, Minnesota Timberwolvesa, Portland Trail Blazersa, Sacramento Kingsa, San Antonio Spursa te Toronto Raptorsa nisu dospjeli u drugu, konkretniju, fazu.

Tek su Cavsi i Wolvesi u zamjenu za Simmonsa nudili značajaniji broj pickova, a na što im je Daryl Morey odgovorio da će trebati nešto više, odnosno igrače All-Star kalibra.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
341 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno