Thibodeau i Van Gundy među glavnim kandidatima za klupu Knicksa

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Thibodeau i Van Gundy među glavnim kandidatima za klupu Knicksa

Karlo Višak

Iako u New York Knicksima planiraju da će momčad do kraja sezone voditi Mike Miller, već se spominju glavni kandidati koji su spremni preuzeti ekipu iz Velike Jabuke ako se niz katastrofalnih rezultata barem malo ne popravi.

U tom slučaju kao prvi kandidati za dolazak u New York ističu se tri imena, prenosi Shams Charania iz The Athletica. Radi se o Jeffu Van Gundyju, Marku Jacksonu te Tom Thibodeau.

Van Gundy je već u jednom navratu trenirao Knickse i to od 1996. do 2001. godine. 57-godišnjak trenutno ima zadatak glavnog stratega američke košarkaške reprezentacije te odvesti nacionalnu selekciju u skupine Svjetskog prvenstva koje je na rasporedu 2023. godine (tri azijske države – Indonezija, Japan i Filipini). Ipak, ukoliko bi Van Gundyju stigla ponuda iz NBA-a, savez mu ne bi stajao na putu prihvaćanja tog posla.

Jackson je s druge strane bivši igrač Knicksa koji je bio u kombinacijama za klupu i prije nego su se vodeći ljudi organizacije odlučili za Davida Fizdalea. Iskustvo u trenerskim vodama stjecao je kao trener Golden State Warriorsa (2011. – 2014.).

Thibodeau je, pak, prošle sezone zaradio otkaz u Minnesoti Timberwolvesima te se od tada pojavljivao u raznim radio i televizijskim emisijama kao analitičar. Prema prognozama ovaj 61-godišnjak ima najmanje šanse da upravo njega čelnici Knicksa odluče angažirati.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno