Brooklyn Netsi otpustili Imana Shumperta

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Brooklyn Netsi otpustili Imana Shumperta

Mate Golemac

Brooklyn Netsi otpustili su Imana Shumperta kako prenosi novinar Shams Charania. Netsi su na omjeru 9-4 sa Shumpertom.  Shumpert je u 13 utakmica prosječno bilježio 7.2 poena, 3.3 skoka i 1.8 asistencija. Netsi su potpisali ugovor sa Shumpertom u studenom, a kao razlog otpuštanja navode prenapučen roster.

Shumpert, koji je osvojio prsten s Clevelandom 2016. godine, u ligu je ušao kao 17. pick  2011., a pored Brooklyna nosio je dres New York Knicksa, Clevelanda i Houstona. Ostaje za vidjeti hoće li neko drugi  potpisati Shumperta ove sezone.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj