Davisu Bertansu ugovor između $15-20 M po sezoni sljedeće ljeto?

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Davisu Bertansu ugovor između $15-20 M po sezoni sljedeće ljeto?

Mate Golemac

Davis Bertans ove sezone igra sjajno u dresu Washington Wizardsa. Latvijac kojeg navijači s ovih prostora pamte u dresu Partizana u razdoblju od 2012-2014 godine u NBA ligu je došao 2016. godine gdje je tri sezone proveo u San Antonio Spursima. Bertans se nije previše pokazao te je u 3 sezone prosječno bilježio 6.2 ppg, 2.3 rpg, 1 apg uz 44% šuta. Ovo ljeto Bertans je potpisao jednogodišnji ugovor s Wizardsima vrijedan 7 milijuna $. Bertans u dresu Washingtona prosječno bilježi 15.7 ppg, 4.7 rpg i 1.6 apg uz 47.5% šuta. Ono u čemu je Bertans posebno ubojit ove sezone su trice, a prosječno ubacuje 4 trice po utakmici čime je drugi u ligi iza Hardena. Za razliku od Hardenovih 34.9% šuta za tri, Bertans je na odličnih 46.5% realizacije na 8.5 pokušaja po utakmici.

Prema The Athleticsu Bertans bi iduće ljeto mogao dobiti ugovor na dvije godine vrijedan $15-20 M po sezoni.  Prema mišljenju anonimnog GM-a teško je da će dobit četverogodišnji ugovor dok drugi GM izvor tvrdi da će teško dobit $20 M po sezoni zbog salary capa jer samo 6 timova  mogu platit toliko.  Kako god, Latvijac je dosadašnjim partijama značajno skrenuo pogled na sebe, a ako ovako nastavi možemo ga očekivat i na All – Star šutiranju trica, dok bi iduće ljeto svakako mogao dobit puno unosniji ugovor od trenutnog.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. Los Angeles Lakers Sarma Prikaži

    Bome se preporodio u Wizardsima, odlično igra…


    0

    0

Trenutno popularno