Embiid i Smart još četiri godine u Phili, odnosno Bostonu. Poznati svi detalji ugovora

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Embiid i Smart još četiri godine u Phili, odnosno Bostonu. Poznati svi detalji ugovora

Karlo Višak

Joel Embiid i Philadelphia 76ersi usuglasili su se oko svih detalja ugovora te produžili suradnju na još četiri godine. Najbolji igrač Phile tako će zaraditi 196 milijuna dolara i imati igračku opciju za sezonu 2026./27., javlja ESPN-ova, Ramona Shelburne. Ugovor će u potpunosti biti garantiran i počet će vrijediti od natjecateljske godine 2023./24.

Embiid se u Sixersima nalazi već pet godina dok iza sebe ima vrlo uspješnu individualnu sezonu. 27-godišnji Kamerunac tako je završio kao drugi u poretku za najkorisnijeg igrača te u regularnoj sezoni bilježio 28,5p/10,6sk/2,8as.

Boston Celticsi na isti period dogovorili su ostanak Marcusa Smarta uz jedinu razliku što će njegova ekstenzija početi u sezoni 2022./23. 27-godišnjaku je ugovor vrijedan 77,1 milijuna dolara, prenosi Shams Charania iz The Athletica. U netom završenoj sezoni Smart je kroz regularni dio odigrao 48 susreta te pri tome bilježio 13,1p/3,5sk/5,7as.

Dodajmo još kako je Josh Hart potpisao novi trogodišnji ugovor s New Orleans Pelicansima vrijedan 38 milijuna dolara.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno