TRADE BOMBA: Russell Westbrook u Lakersima!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

TRADE BOMBA: Russell Westbrook u Lakersima!

Domagoj Kruhek

Russell Westbrook vraća se kući u Los Angeles! Zadnje vijesti kažu kako je bivši MVP lige te dosadašnji playmaker Wizardsa razmjenjen u Los Angeles Lakerse. U smjeru glavnog grada kreću Kyle Kuzma, Montrezzl Harrell, Kentavious Caldwell-Pope te pick prve runde večerašnjeg Drafta!

Trade će biti moguć tek od 6. kolovoza zbog potpunog preslagivanja plaća, ali čini se kako je dogovor službeno postignut.


Jesu li Lakersi preplatili Russa ili će ih ovaj potez vratiti na pobjedničke staze?

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno