TRADE: Valanciunas u Pelicansima!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

TRADE: Valanciunas u Pelicansima!

Domagoj Kruhek

Kako se ovih dana ne bi pisalo samo o Olimpijskim igrama, situaciji između Aarona Rodgersa i Packersa te NBA Draftu, pobrinuli su se Pelicansi i Grizzliesi.

Te dvije franšize kompletirale su trade u kojem put New Orleansa idu Jonas Valanciunas te 17. i 51. pick nadolazećeg Drafta, dok će u drugom smjeru Steven Adams, Eric Bledsoe te pickovi broj 10 i 40, kao i zaštićeni pick Lakersa iz 2022. godine!

Čini se ovo kao odličan posao Pelicansa, koji su dobili vrhunskog partnera za Ziona na visokoj poziciji, a ujedno su i uštedjeli dovoljno novca na salary sheetu, koji sada mogu potrošiti ili na izjednačavanje ponuda koje dobije “uskrsli” Lonzo Ball ili na neko drugo zanimljivo ime poput Lowryja u off-seasonu.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno