Podjela Sport Vision Bracket 2021 nagrada

Bruno Banić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Podjela Sport Vision Bracket 2021 nagrada

Bruno Banić

Nakon proglašenja pobjednika i dobitnika nagrada, došlo je vrijeme da podijelimo i nagrade. Stoga, pozivamo naše dobitnike Sport Vision Bracket 2021 nagrada da nam se jave putem svog maila kojim su se prijavili na natjecanje, na [email protected] sa svim kontakt podacima i adresom kako bismo im što prije dostavili zaslužene nagrade.

U slučaju da se u idućih 72 sata dobitnici ne jave, nagrade pomičemo za jedno mjesto na tablici.

Bruno Banić
Pulsmedia autor
42 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. ante85 Prikaži

    Pozdrav.. Kad mogu očekivat zasluženi bon?


    0

    0

Trenutno popularno