Završen Sport Vision Bracket 2021!

Bruno Banić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Završen Sport Vision Bracket 2021!

Bruno Banić

Osvajanjem naslova Milwaukee Bucksa, došli smo i do kraja premijernog izdanja Bracket turnira u suradnji sa Sport Visionom. U playoffu prepunom iznenađenja i velikog broja ozljeda, može se reći da je prava umjetnost bila osvojiti Bracket turnir. Stoga, velike čestitke članu mihael koji je dominantno osvojio titulu najboljeg prognozera. Iako nije pogodio niti osvajača, niti oba finalista, svoje bodove je skupio na preciznim gađanjima točnih rezultata.

Na drugom i trećem mjestu su se našli članovi ante85 i fico koji su imali jednak broj bodova, no ante je pogodio osvajača naslova i iz tog razloga je mjesto iznad. Velike čestitke i fico koji je jedan od rijetkih članova koji je pogodio oba finalista. Trojici najboljih ćemo se javiti putem maila kako bi što brže preuzeli zaslužene nagrade.

Zahvaljujemo se Sport Visionu na suradnji te svima koji su sudjelovali u natjecanju. Odmorite u ovim ljetnim mjesecimai i pripremite se za nove igre i natjecanja koje Vam donosi NBA Pulsmedia.

Bruno Banić
Pulsmedia autor
35 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Phoenix Suns Fico Prikaži

    Jako napeti play-off, malo pokvaren silnim ozljedama. Malo je falilo sunsima da uzmu naslov ali uvijek ima sljedeca sezona. Svaka cast svim suigracima na dobroj partiji.    2

    0