Uzmi ili ostavi. Thunderi nude svoju mladu zvijezdu Pistonsima.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Uzmi ili ostavi. Thunderi nude svoju mladu zvijezdu Pistonsima.

Karlo Višak

Jedna od traženijih stvari ovih dana u NBA-u su Detroit Pistonsi, odnosno njihov prvi pick na nadolazećem nam draftu. Kako prenosi Jake Fischer iz Bleacher Reporta, najnovija ponuda koja je stigla na adresu Pistonsa jest ona Oklahoma City Thundera.

https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1419805650167631885?s=20

Čelni ljudi OKC-a spremni su se odreći njihove mlade zvijezde Shaia GilgeousAlexandera i šestog izbora na draftu za prvi pick Pistonsa. Thunderi se ovim potezom nadaju omekšati front-office Detroita, a sve kako bi si osigurali pravo prvo-izbora i najpoželjnijeg prospecta ove godine- Cade Cunninghama. Izgleda da ponuda Thundera, ipak, nije zadovoljila apetite Pistonsa te da dogovora između ove dvije strane neće doći.

Kako navode američki mediji, OKC se bez obzira na odgovor Motor Cityja želi pomaknuti i birati prije šeste pozicije te će navodno pokušati omekšati i Toronto Raptorse, koji drže četvrti pick.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno