Kokoškov se vraća u NBA?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kokoškov se vraća u NBA?

Karlo Višak

Igor Kokoškov mogao bi se ponovno naći u NBA-u, piše Jack Fischer iz Bleacher Reporta. 49-godišnjak je na meti Dallas Mavericksa, koji prema izvorima Fischera, napreduju u dogovorima za dovođenje Kokoškova u franšizu iz Texasa. Srpski trener time bi se pridružio trenerskom osoblju novog head coacha Mavsa, Jasonu Kiddu, obavljajući ulogu asistenta.

Kokoškov je ranije u karijeri kao glavni trener vodio Phoenix Sunse te u nekoliko franšiza bio pomoćni trener. Od 2020., nalazi se u turskom velikanu, Fenerbacheu.

Kokoškov je 2017., kao izbornik Slovenije ostvario najveći trenerski uspjeh, osvojivši EuroBasket, koji se odigravao u Finskoj, Izraelu, Turskoj i Rumunjskoj. Eventualnim dolaskom u Maverickse, srpski trener bi se ponovno udružio s Lukom Dončićem.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.