Tko će ponuditi više? Nekoliko franšiza raspituje se za prvi pick Pistonsa.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Tko će ponuditi više? Nekoliko franšiza raspituje se za prvi pick Pistonsa.

Karlo Višak

I dok su sve oči uprte u finalnu seriju između Phoenix Sunsa te Milwaukee Bucksa (1:0), ostatak NBA franšiza pomalo u sjeni se priprema za nadolazeći draft. Pravo prvo-izbora imaju Detroit Pistonsi, no kako to obična biva kada imate najviši pick, ostale momčadi traže potencijalne načine ne bi li se uzdignule na ljestvici i tako krenule s više pozicije. S istom situacijom suočavaju se sada Pistonsi, koji prema izvještajima s ESPN-a imaju nekoliko upita za prvi pick.

Franšize koje “opipavaju teren” su tako Cleveland Cavaliersi, Houston Rocketsi, New Orleans Pelicansi i Oklahoma City Thunderi. Ipak, očekuje se da će Pistonsi zadržati svoj pick te naposljetku odabrati Cadea Cunninghama.

“Detroit je trenutno u ugodnoj poziciji te bi trebali birati Cunninghama, ali isto neće odustati od ideje potencijalnog spuštanja ako ponuda bude zadovoljavajuća. U tom slučaju meta im je Evan Mobley“, napisao je Jonathan Givony iz ESPN-a.

Ovogodišnji NBA draft na rasporedu je 29. srpnja. Iza Pistonsa na redu za biranje su: Rocketsi, Cavaliersi i Toronto Raptorsi dok top pet zatvara Orlando Magic.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. teo85 Prikaži

    Na mjestu Pistonsa sačuvao bi prvi pick i uzeo Cadea. Treba graditi franšizu oko njega zajedno s ostalim mlađim igračima, glupo im je da idu na “win-now” jer nemaju aduta za to    2

    0