Jazz se ne želi odreći Conleyja. Učinit će sve kako bi ga zadržali.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jazz se ne želi odreći Conleyja. Učinit će sve kako bi ga zadržali.

Karlo Višak

Utah Jazz ne planira tako lako raspustiti momčad koju je okupila te s kojom su, u konačnici, odigrali vrlo dobru sezonu. Jedno od glavnih pitanja s kojim će se Jazzeri susretati tijekom off-seasona je i situacija Mikea Conleyja. 33-godišnjak će na ljeto postati free agent, a izvori navode da će se u Utahi žestoko boriti kako bi izlobirali njegov ostanak.

Franšiza Jazza je Conleyja u vlastiti tabor dovela razmjenom prije dvije godine iz Memphis Grizzliesa, a u kojima je potonji proveo čak 12 sezona. Utah bi teško sa situacijom na cap spaceu tijekom off-seasona dovela kvalitetniju zamjenu umjesto Conleyja. Još uvijek trenutni član Jazza nije odbacio mogućnost odlaska te će prema navodima američkih medija saslušati i ponude drugih momčadi.

Očekuje se da bi Conley mogao potpisati ugovor od 15 do 20 milijuna dolara po sezoni.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.