Lakersi pronašli zamjenu za Kidda

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Lakersi pronašli zamjenu za Kidda

Karlo Višak

Nekadašnji glavni trener New York Knicksa i Memphis Grizzliesa, David Fizdale, pridružit će se trenerskom osoblju Los Angeles Lakersa, javlja ESPN-ov Adrian Wojnarowski. Točnije, preuzeti će funkciju asistenta Franku Vogelu, a koju je sve do nedavno obnašao Jason Kidd.

Podsjetimo, Kidd je preuzeo klupu Dallas Mavericksa dok se Fizdalea povezivalo s nekoliko drugih franšiza, isto za poziciju asistenta. 47-godišnjak će se tako ponovno susreti s LeBronom Jamesom s kojim je već dijelio svlačionicu u Miami Heatu, no tada je bio pomoćnik Eriku Spoelstri.

Fizdale se kao glavni trener niti u jednom slučaju nije dugo zadržao u momčadima. Doduše, Grizzliese je u prvoj sezoni (2016./2017.) uveo u doigravanje, no već početkom iduće godine nakon 7-12 omjera uručeno mu je otkazno pismo. S Knicksima je ukupno ostvario negativan score pobjeda i poraza (21-83).

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.